Gästhemmet på Bullerö

Uppdaterad 2020-11-02

Bullerös gästhem har 16 sovplatser fördelade på två hus. Parstugan är sannolikt timrad år 1720 efter rysshärjningarna i skärgården. Sjögrenska villan är byggd år 1810. Husen är varsamt renoverade och den gamla byggnadskulturen har bevarats.

Parstugan har fem sängplatser med två rum och kök. Här går det att bo med rullstol. Den öppna spisen går bra att elda i.

Sjögrenska villan har två våningar med separata ingångar. Nedervåningen har sju sängplatser fördelade på två rum. Rummet till vänster har fyra sängplatser (enkla våningssängar) och andra rummet till höger har tre bäddar. Övervåningen har fyra sängplatser med två sovrum och eget kök. Det är eldningsförbud i samtliga spisar i sjögrenska på grund av att skorsten saknas. Utrymningsstegar finns på båda sidor om huset.

Vatten hämtas i hink ute på gården. Torrdass finns i separat byggnad.Sommartid sker in- och utcheckning kl 12.00. Byten på torsdagar och söndagar. I väntan på turbåten finns möjlighet att förvara packning i raststugan. Vänligen läs välkomstbrev före ankomst.

Välkomna till Bullerö gästhem

Att elda i parstugans öppna spis

Prislista Bullerö gästhem 2021:

Parstugan 5 bäddar 1500kr/natt
Sjögrenska villan nedre 7 bäddar 1900kr/natt
Sjögrenska villan övre 4 bäddar 1200kr/natt

Inbetalning till bankgiro 5181-2717. Betala två dagar före ankomst.