Gästhemmet på Bullerö

Bullerös gästhem har 16 sängplatser fördelade på två hus. Husen är de gamla bostadshusen från skärkarlsepoken. Parstugan är sannolikt timmrad år 1720 efter rysshärjningarna i skärgården. Sjögrenska huset är sannolikt byggt år 1810. Husen är varsamt renoverade så att den gamla byggnadskulturen har bevarats.

Parstugan har fem sängplatser fördelade på två rum med kök i mellan sig. Här går det bra att bo med rullstol. Det finns en ramp till stugan och inga trösklar.

Sjögrenska villan har två våningar med separata ingångar. Undervåningen har sju sängplatser fördelade på två rum med kök i mellan sig. Ett rum har fyra sängplatser (våningssängar) och ett rum har tre bäddar. Övervåningen har fyra sängplatser fördelade på två sovrum med kök mellan sig. Alla köken är moderna. Det som saknas är rinnande vatten men det kan hämtas i hink ute på gården. Vattnet är av mycket bra kvalité. Toaletter finns i separat byggnad.

In- och utcheckning sker ca kl 10.30 eller enligt överenskommelse med naturbevakarna. I raststugan finns möjlighet att förvara packning under dagen.

Boka din resa hos Stavsnäs båttaxi 08-571 50 100 (Bullerölinjen). Vuxen 120kr och barn 80kr.

Prislista:

Parstugan vänster 3 bäddar 600kr/natt
Parstugan höger 2 bäddar 400kr/natt
Sjögrenska undervåning vänster 4 bäddar 600kr/natt
Sjögrenska undervåning höger 3 bäddar 600kr/natt
Sjögrenska övervåning vänster 2 bäddar 400kr/natt
Sjögrenska övervåning höger 2 bäddar 400kr/natt

Inbetalning sker alltid till Bg 5181-2717. Kom ihåg att skriva det namn som bokningen står i.

För bokning se ”Kontakta oss”.

Foto: Maria Hammargren

Foto: Maria Hammargren