Gästhemmet på Bullerö

Bullerös gästhem har sexton sängplatser fördelade på två hus. Husen är de gamla bostadshusen från skärkarlsepoken. Parstugan är sannolikt timmrad år 1720 efter rysshärjningarna i skärgården. Sjögrenska villan är sannolikt byggt år 1810. Husen är varsamt renoverade så att den gamla byggnadskulturen har bevarats.

Parstugan har fem sängplatser fördelade på två rum med kök. Här går det att bo med rullstol. Det finns en ramp till stugan och inga trösklar.

Sjögrenska villan har två våningar med separata ingångar. Undervåningen har sju sängplatser fördelade på två rum. Ett rum har fyra sängplatser (våningssängar) och ett rum har tre bäddar. Övervåningen har fyra sängplatser fördelade på två sovrum med kök. Alla köken är moderna. Det som saknas är rinnande vatten men det kan hämtas i hink ute på gården. Vattnet är av bra kvalité. Toaletter finns i separat byggnad.

In- och utcheckning sker i samband med att turbåten anlöper bryggan eller enligt överenskommelse. I raststugan finns möjlighet att förvara packning under dagen.

Boka din resa hos Stavsnäs båttaxi 08-571 50 100.

Välkomna till Bullerö gästhem

Prislista:

Parstugan (hyr hela stugan) 5 bäddar 1500kr/natt
Sjögrenska undervåningen vänster med del i kök (våningssängar) 4 bäddar 1000kr/natt
Sjögrenska undervåningen höger med del i kök 3 bäddar 900kr/natt
Sjögrenska övervåning vänster med del i kök 2 bäddar 600kr/natt
Sjögrenska övervåning höger med del i kök 2 bäddar 600kr/natt

Inbetalning sker alltid till bg 5181-2717. Kom ihåg att skriva det namn som bokningen står i.

Foto: Maria Hammargren

Foto: Maria Hammargren