Gästhemmet på Bullerö

Uppdaterad 2020-09-26

Bullerös gästhem har 16 sovplatser fördelade på två hus. Parstugan är sannolikt timrad år 1720 efter rysshärjningarna i skärgården. Sjögrenska villan är byggd år 1810. Husen är varsamt renoverade och den gamla byggnadskulturen har bevarats.

Parstugan har fem sängplatser med två rum och kök. Här går det att bo med rullstol. Det finns en ramp till stugan och inga trösklar. Den öppna spisen går bra att elda i. Ta med ved eller hämta i allmänna bastun.

Sjögrenska villan har två våningar med separata ingångar. Undervåningen har sju sängplatser fördelade på två rum. Ena rummet till vänster har fyra sängplatser (enkla våningssängar) och andra rummet till höger har tre bäddar. Övervåningen har fyra sängplatser med två sovrum och eget kök. Det är eldningsförbud i samtliga spisar i sjögrenska på grund av att skorsten saknas. Utrymningsstegar finns på båda sidor om huset.

Alla boenden på Bullerö har moderna kök. Vatten hämtas i hink ute på gården. Torrdass finns i separat byggnad på gården.

In- och utcheckning på Bullerö sker kl 12.00. I raststugan finns möjlighet att förvara packning under dagen i väntan på turbåten.

Boka din resa online hos Stavsnäs båttaxi. Observera att det under vår och höst inte går någon reguljär turbåt på fredagen utan endast trafik lördag och söndag. 

Vänligen läs välkomstbrev före ankomst!

Välkomna till Bullerö gästhem

Att elda i parstugans öppna spis

Prislista Bullerö gästhem:

Parstugan 5 bäddar 300kr/natt/vuxen
Sjögrenska villan nedre 7 bäddar 300kr/natt/vuxen
Sjögrenska villan övre 4 bäddar 300kr/natt/vuxen

Inbetalning sker till bankgiro 5181-2717 några dagar före ankomst. Kom ihåg att skriva det namn som bokningen står i.

Pris för barn: 0-5 år gratis och 5-17 år halva priset d v s 150kr.