Raststugan

Uppdaterad 2021-05-05, 2021-10-18

Att tälta

På Bullerö finns en stor äng där man kan tälta. Det är gratis att tälta hos oss och utrymmet behöver inte förbokas. Men hör gärna av er i förväg och säg till att ni är på väg. Det går fint att skicka e-post eller att ringa. Som tältare har du tillgång till raststuga, stor grill på gården, museum och tre naturstigar. Vatten hämtas på gården och utedass finns i separat byggnad. Ute på tältplatsen finns bänkbord att använda och i hamnen finns skottkärror att låna för att underlätta vistelsen.

Raststugan

I raststugan – som är öppen året om – finns kök, liten matsal, kyl och frys samt torkskåp. Ta med tändstickor, värmeljus, grillkol, mat för hela vistelsen och ficklampor mm. Diskmedel, kökshanddukar, toapapper och ved finns. Det finns en spiskassett i raststugan att använda när vädret är kallt.

Städanvisningar

Glöm inte att städa noga före avfärd: dammsuga och skura golv, torka alla ytor med rengöringsmedel, ställa iordning möbler, plocka undan husgeråd från diskstället, slänga hushållssopor på anvisad plats, tömma komposten i tunnan bakom hönshuset mm. Om något saknas i stugan så säg gärna till.

I köket finns också microvågsugn och kaffebryggare.
Foto: Ann-Sofi Andersson

Bullerös fina raststuga är öppen för tältare, paddlare, skridskoåkare och dagbesökare. Här kan du brygga kaffe, ladda mobiltelefoner, värma dig och vila benen efter promenaden och laga lunch till hela familjen. Raststugan håller öppet året runt.

Liten matsal med två bord och åtta stolar. Barnstol finns.
Foto: Ann-Sofi Andersson
Raststugan till höger.
Foto: Ann-Sofi Andersson