Raststugan – alltid öppen!

Uppdaterad 2022-02-09, 2022-05-03

Att tälta

På Bullerö finns en stor äng där man kan tälta. Det är gratis och utrymmet behöver inte förbokas. Som tältare har du tillgång till raststuga, stor grill på gården, museum och tre naturstigar. Vatten hämtas på gården och utedass finns i separat byggnad. Ute på tältplatsen står bänkbord att använda och i hamnen finns skottkärror att låna för att underlätta vistelsen.

Raststugan

I raststugan – som är öppen året om – finns kök, liten matsal, kyl och frys samt torkskåp. Den är öppen för tältare, paddlare, skridskoåkare och dagbesökare. Det finns kaffebryggare och vattenkokare, möjlighet att ladda mobiltelefoner, man kan vila sig efter promenaden och laga lunch till hela familjen. Raststugan är utrustad med diskmedel, kökshanddukar och diskborstar. Det finns en spiskassett att använda när vädret är kallt. (Ta med tändstickor, värmeljus, grillkol, ficklampor m m).

Städning – alla hjälps åt!

Glöm inte att hjälpas åt att städa före avfärd: dammsuga och skura golv, torka alla ytor med rengöringsmedel, ställa iordning möbler, plocka undan husgeråd från diskstället, slänga hushållssopor på anvisad plats, tömma komposten i tunnan bakom hönshuset mm. Om något saknas i stugan så säg gärna till.

I köket finns också microvågsugn och kaffebryggare.
Foto Länsstyrelsen

Liten matsal med två bord och åtta stolar. Barnstol finns.
Foto Länsstyrelsen