Tältning, dagbesök och raststuga

Uppdaterad 2021-05-05

På Bullerö finns en stor äng där man kan tälta. Det är gratis att tälta hos oss och utrymmet behöver inte förbokas, men hör gärna av er och säg att ni är på väg. Som tältare har du tillgång till raststuga, stor grill på gården, allmän bastu, museum och tre naturstigar. Vatten hämtas på gården och utedass finns i separat byggnad.

I raststugan – som är öppen året om – finns kök, liten matsal, kyl och frys samt torkskåp. Ta med tändstickor, värmeljus, grillkol, mat för hela vistelsen och ficklampor mm. Diskmedel, toapapper och ved finns. Det finns en spiskassett i raststugan att använda när vädret är kallt.

Glöm inte att städa noga före avfärd: sopa och skura golv, våttorka alla ytor med rengöringsmedel, ställ iordning möbler, plocka undan husgeråd från diskstället, släng hushållssopor på anvisad plats, töm komposten i tunnan bakom hönshuset mm. Om något saknas i stugan så säg gärna till. Observera att det råder särskilda restriktioner under pandemin för användning av raststugan. Läs under fliken Covid-19.

På gräset framför stugorna finns gott om plats att lägga kajakerna.
Foto: Ann-Sofi Andersson

I köket finns också microvågsugn och kaffebryggare.
Foto: Ann-Sofi Andersson

Bullerös fina raststuga är öppen för tältare, paddlare, skridskoåkare och dagbesökare. Här kan du brygga kaffe, ladda mobiltelefoner, värma dig och vila benen efter promenaden och laga lunch till hela familjen. Raststugan är öppen året runt.

Liten matsal med två bord och åtta stolar. Barnstol finns.
Foto: Ann-Sofi Andersson
Raststugan till höger.
Foto: Ann-Sofi Andersson