Boka – öppet nu!

Uppdaterad 2024-03-04.

BOKA ÖVERNATTNING HÄR boka.bullero.se

Information till våra gäster – ny regel 2024.

Det finns ett stort intresse kring Bullerö vilket är mycket glädjande. Bullerö gästhem och torp möjliggör övernattning i området men är ingen vanlig sommarstugeförmedling. Uppdraget är att tillgängliggöra området för så många som möjligt. I år lanseras därför en ny regel som uppmanar till att man endast bokar en vistelse i taget. Det är alltså – som exempel – inte tillåtet att i tidigt skede boka många helger i rad eller flera sammanhängande veckor. Detta gäller företrädelsevis torpen.

Under året kommer dessutom lediga datum att släppas succesivt på olika tidpunkter, vilket betyder att vissa dagar eller veckor är tillfälligt reserverade i första skedet men öppnas upp vartefter. Ambitionen är en något tidigare öppning av bokningen och att sedan släppa lediga datum i omgångar under våren. Detta ska förhoppningsvis öppna upp möjligheten för fler nya gäster att besöka området.

Vi förbehåller oss även rätten att hantera eventuella överbokningar och i sådana fall kommer du som gäst att bli kontaktad av oss. Vi ser förstås positivt på så kallade sista-minuten-bokningar i händelse av lediga rum eller stugor.

Vi hoppas innerligt på förståelse för dessa förändringar och önskar att så många som möjligt nu ges chansen att hitta ut i skärgården. Förändringarna görs på prov under året och kommer att utvärderas till hösten. Information om verksamheten ges löpande på Bullerös egen hemsida. Följ oss gärna på Instagram och Facebook.

Varma hälsningar från oss!