Boka övernattning – öppet nu!

Uppdaterad 2022-04-06, 2022-04-21, 2022-05-03, 2022-06-27

Bullerö gästhem och torp är öppet för övernattning från 29 april till 6 november under kommande säsong 2022. Det är stängt i påsk.

By Nordiq hjälper oss med alla bokningsförfrågningar som gäller övernattning. Klicka på länken nedan för att komma vidare. Det går också bra att ringa Callcenter.

Bullerö naturreservat är öppet året om och raststugan är alltid tillgänglig. Använd gärna grillen på gården. Tältare hänvisas till tältplatsen.

I perioden vecka 25 till vecka 33 gäller söndag till söndag på torpen. Övriga veckor är möjligheten att välja ankomst större. På gästhemmet är det alltid fritt att välja ankomstdag (notera att turbåten ej går måndagar och tisdagar).

https://boka.bullero.se/sv/boende

Visa källbilden

https://boka.bullero.se/en/accommodation

Att tänka på inför säsongen 2022: Notera att Rågskär kommer vara stängt för uthyrning under hela hösten fr o m 22/8, att vi i år har nya avbokningsregler och att nyckel till varje boende finns i nyckelgömma med kod invid dörr.

Under våren kommer snickare att jobba på Bullerö med underhåll av husen, bland annat kommer jaktstugan att vara delvis stängd (men stora salen håller öppet för besök). Under hösten är torpen på Rågskär fokus för renovering.

Inventeringar, framför allt marina sådana, pågår i området inom bildandeprojektet för blivande nationalparken.

Bokningsbekräftelse skickas ut av By Nordiq i samband med bokning. Välkomstbrev finns att läsa inför ankomst. De hittas på denna hemsida under respektive flik.

Bullerölinjen bokas online hos Stavsnäs båttaxi. Ingen trafik måndag och tisdag.