Hamnskär

Uppdaterad 2022-02-08, 2022-09-24

59°09,44 N
018°43,20 O

Husdjur ej tillåtet. Res med Nämdölinjen. 

Det lilla torpet med två bäddar ligger på ön Hamnskär och är vackert beläget nära vattnet i egen vik med brygga. Det finns ingen ström på ön. Maten lagas på enkel gasolspis. Kylvaror förvaras i en kylbox som rymmer 80 liter. Kylboxen drivs av solceller som också kan användas för att ladda mobiltelefon. Utedass finns i separat byggnad och vatten hämtas i pump nära torpet. Bastu finns i sjöboden. I stugan finns en kamin att elda i. Ved finns i vedboden. För kallare dagar finns också en gasolvärmare att använda.

Under 2022 är torpet tillgängligt för uthyrning fr o m 29 april t o m 6 november. Veckovis under sommaren och helger på vår och höst. I perioden vecka 25 till vecka 33 gäller söndag till söndag, övriga perioder större valfrihet att välja ankomst och avresa. 

Det går bra att komma med egen båt men tänk på att viken är grund. Det går fint att paddla till Hamnskär. I mån av plats finns möjlighet att åka med Nämdölinjen. Boka resan online hos Stavsnäs båttaxi. 

www.battaxi.se

Under sommaren sker byte på söndagar. Mellan 13.00 och 16.00 kommer personal för gräsklippning och sophämtning. Under vår och höst sker in- och utcheckning enligt överenskommelse. Vänligen läs välkomstbrevet nedan före ankomst. 

Nyckelgömma med kod finns bakom knuten på baksidan! Vänligen läs välkomstbrevet även om du hyrt tidigare. 

All övernattning bokas under fliken ”Boka övernattning 2022”.  

Välkomna till Hamnskär

Att elda i spisen

Checklista städning torp

Pris för att hyra torpet Hamnskär 2022

Det finns möjlighet att ladda mobiltelefon. Ta med lämplig sladd.

Torpet på Hamnskär Foto Länsstyrelsen