Gästhemmet

Uppdaterad 2021-11-09

Gästhemmet på Bullerö har sammanlagt 16 sovplatser fördelat på två hus. Sedan 2007 finns el på Bullerö.

Parstugan har fem sängplatser, två rum och eget kök. Stugan är till viss del tillgänglighetsanpassad med ramp till entrén och fri från trösklar. Det går bra att elda i den öppna spisen. Observera att man hyr stugan som helhet och den kostar 1500kr/natt. Om man reser med barn reduceras priset.

Sjögrenska villan har två våningar med separata ingångar. Nedre våningen har sammanlagt sju sängplatser med kök. Rummet till vänster har två enkla våningssängar och rummet till höger har tre sköna bäddar. Övre våningen har fyra sängplatser med två sovrum och kök. Det råder eldningsförbud i samtliga spisar i detta hus. Utrymningsstegar från övervåningen finns på båda sidor om huset. I sjögrenska villan finns möjlighet att hyra enstaka rum med del i kök. Det kostar 300kr/person/natt att övernatta i Sjögrenska villan (halva priset för barn).

Vatten hämtas i hink på gården. Torrdass finns i separat byggnad. Sommartid sker in- och utcheckning kl 12.00. Under vår och höst enligt överenskommelse. I väntan på turbåten finns möjlighet att förvara packning i raststugan.

Vänligen läs välkomstbrev och städanvisningar före ankomst!

Välkomna till Bullerö gästhem

Att elda i parstugans öppna spis