Skogavik Braka

Uppdaterad 2020-09-22

59°10,45 N
018°45,46 O

Torpet Skogavik ligger på Braka. Stugan ligger nära vattnet med en magnifik sjöutsikt. Det finns ingen ström. Matlagning sker på stor gasolspis med ugn och kylvaror kan förvaras i enkel kylbox 80 liter som drivs med hjälp av solceller. Solcellerna kan även användas för att ladda mobiltelefon via 12v uttag. Utedass finns i separat toabyggnad. Vatten hämtas i vattenpump nära torpet. Torpet har fyra sängplatser. Bastu finns i separat byggnad nere vid vattnet. Det är ej tillåtet att ta med husdjur.

I stugan finns en välfungerande vedspis och kamin att elda i. Ved hämtas i vedboden. Det finns också en gasolvärmare att använda vid kallare dagar.

Det går bra att komma med egen båt, att paddla hit eller att boka en egen taxibåt. Vänligen ring Stavsnäs båttaxi 08-571 50 100 för mer information. OBS ingen turtrafik till Braka. 

Foto: Fredrik Olsén

Foto: Fredrik Olsén

Under sommaren sker bytet på söndagar. Vi önskar att torpet är tomt mellan kl 12.00-15.00 för gräsklippning och soptömning. Under vår och höst sker in- och utcheckning enligt överenskommelse.

Inbetalning sker alltid till bankgiro 5181-2717. Genomför betalning två dagar före ankomst. Kom ihåg att skriva det namn som bokningen står i. 

Välkomna till Skogavik

Att elda i spisen

Höstpriser småtorpen 2020

Möjlighet att ladda mobiltelefon finns: